Szeretet.éhség – idén is adakozik az NRC

Az Ökumenikus Segélyszervezet 2020-ban immár 25. alkalommal hirdette meg Országos Adventi Pénzadománygyűjtését, melyhez az NRC is csatlakozik idén 150.000 Ft-os adományával.

A sokak által az emblematikus szeretet.éhség. mézeskalácsszívről ismert összefogás negyedévszázad alatt Magyarország legnagyobb civil pénzgyűjtésévé vált.

A segélyszervezet a beérkező adományok mintegy 10-15%-át használja fel csupán az ünnepi segélyakciókra, az adományok túlnyomó része az következő esztendő hétköznapjaiban teszi lehetővé, hogy ott legyünk a nélkülözők és bajbajutottak mellett.

Örülünk, hogy mi is támogathatjuk ezt a nagyszerű kezdeményezést!

NRC adomanyozas

További információ az adományozó kampányról az Ökumentikus Segélyszervezet hivatalos oldalán található.


Egyéb NRC adományok: Együtt segítettünk (Netpanel)


ONLINE KUTATÁST, ÁRAJÁNLATOT SZERETNE? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikel zu ähnlichen Themen

Stöbern Sie in den herunterladbaren Infografiken des NRC, nutzen Sie die Daten, die Sie finden, aber verweisen Sie bitte immer auf uns.
Gyenes Edina további cikkei

Fókuszban a freelancerek!

Mi motivál valakit arra, hogy szabadúszóként dolgozzon? Mi lehet vonzó ebben, és milyen nehézségekkel kell szembenézni? Érdekes beszélgetés az NRC legújabb, nyolcadik podcastjében.

2021-ben is folytatódik az NRC koronavírus kutatássorozata

2021-ben is folytatódik az NRC kutatássorozata, a Pandémia Index Tracking. Még mindig érdemes feliratkozni az ingyenesen letölthető alapelemzésekre, amelyek segítenek a fogyasztói attiztűdök nyomon követésében. Következő elemzésünk megjelenése: február. 6.

Trendek és kihívások a piackutatásban – NRC podcast

Az NRC Research and more 7. podcast-jében Kurucz Imre Klenovszki Jánossal beszélget arról, hogy milyen kihívásokal küzd a piackutatási szakma, és mi az, amit más területektől tanulhatunk a jelenlegi körülményekhez való alkalmazkodás közben.

de_DEDE