Netpanel

Magyarország legnagyobb online piackutatási közössége

Ha gyors, minőségi, reprezentatív adatfelvételi partnert keres, akkor az NRC netpanel.hu online kérdőívszerkesztő és adatfelvételi szolgáltatása a legjobb választás. Magyarország legnagyobb online kutatási panelje, piackutatási szakértői, kvantitatív és kvalitatív megoldásai nemcsak az adatfelvételben segítik a munkáját, de ha szüksége van elemzőre, tanácsadóra, akkor az NRC kutatási szakemberei is a rendelkezésre állnak.
0
2023-ban a Netpanel aktív válaszadók száma
0
Ft
2023-ban kérdőívkitöltéssel gyűjtött adomány összege
Qualipool

Válaszadók szervezése az NRC saját online kvalitatív paneljében

Minőségi válaszadók szervezése, ellenőrzött válaszadók, 1 éves kizárás biztosítása ügyfeleinknek. Amennyiben fókuszcsoporthoz, mélyinterjúhoz, szolgáltatás-, vagy termékteszteléshez keres vásárlókat, akkor keressen minket, mert a szervezéstől, a szükséges szoftvereken át az incentívák menedzseléséig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Ha moderálásban és elemzésben van szüksége támogatásra, akkor szakértői kutatóink is segítik az insightok feltárásában és vásárlói vélemények összegzésében, a fejlesztési javaslatok elkészítésében.
Szolgáltatásainnk

Legnépszerűbb szolgáltatásaink

Adatfelvételi és válaszadó szervezési szolgáltatásaink során teljeskörű adatfelvételi és szervezési menedzsmentet biztosítunk ügyfeleinknek Magyarország legnagyobb és leggyorsabb piackutatási paneljéből a netpanel.hu válaszadóik közösségből és az adunkaszavadra.hu kvalitatív paneljéből biztosítva a valódi válaszokat.

10 naponta databus

Erről nem lehet lehet lemaradni. Havonta három 1000 fős adatfelvétel indul, amely 5 szempont szerint reprezentatív adatokat biztosít.

Qualitative Organisation

A qualipool segítségével lakossági és vállalati mélyinterjúkat, fókuszcsoportokat, blog, fórum és mobil etnográfiai kutatásokat támogat.

Villámkérdések

12 - 24 - 72 órán belül villámgyors válaszok a feltett kérdésekre, amelyek a megadott célcsoportra reprezentatív adatbázist biztosítanak az elemzéshez.

Lassen Sie uns reden!

Adatfelvétel, szervezés, gyors kutatás, hívjon bizalommal

Wir können Ihnen helfen, dass sich Ihre Investition in die Marktforschung schnell auszahlt!
de_DEDE