Power BI Entscheidungsunterstützung

Az NRC több évtizedes infografikai tapasztalatával és a Power BI által kínált lehetőségekkel, egyedülálló adatvizualizációs szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, legyen szó rendszeres tracking vagy ad-hoc kutatásokról. Az NRC által létrehozott dinamikus, interaktív jelentések és irányítópultok révén az ügyfelek mélyrehatóbban és érthetőbben képesek megismerni adataikat, így segítve őket abban az adatvezérelt gyors és jó döntések meghozatalában.
Az NRC havi díjas Power BI adatvizualizációs döntéstámogató rendszer használatának segítségével a szervezet összes döntéshozója hozzáférést kaphat a számára releváns és hasznos adatokhoz:
 1. Informált döntéshozatal: Az NRC által létrehozott Power BI irányítópultok és jelentések lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mélyreható és könnyen érthető betekintést nyerjenek adataikba. Ezáltal segítik őket abban, hogy jobb, adatvezérelt döntéseket hozzanak.
 2. Egyedi igényekre szabhatóság: Az NRC szolgáltatása lehetővé teszi a folyamatos követést és ad-hoc kutatásokat egyaránt. Így képesek a különféle ügyfél igényeket kiszolgálni, legyen szó hosszú távú trendek nyomon követéséről vagy konkrét kérdések megválaszolásáról.
 3. Gyors adatfrissítés: Az NRC szolgáltatása garantálja, hogy adatai mindig naprakészek és frissek maradnak, lehetővé téve a gyors reagálást a változó körülményekre.
 4. Támogatás új változók létrehozásában és új riportok elkészítésében: A havi díjas szolgáltatás magába foglalja az új változók létrehozását és az új riportok elkészítését, így a felhasználóknak mindig hozzáférése van a legfrissebb és legrelevánsabb adatokhoz.
 5. Iparági szakértői támogatás: Az NRC iparági szakértői mindig készen állnak arra, hogy segítséget nyújtsanak a felhasználóknak, legyen szó adatelemzésről, riportkészítésről vagy bármilyen más kérdésről, amely a Power BI platform használatával kapcsolatos.
 6. Tapasztalat és szakértelem: Az NRC hosszú évtizedek óta a piac vezető szereplője az infografikai területen. Ezt a tudást és tapasztalatot használják fel a Power BI platformon belül, hogy a lehető legjobb adatvizualizációs megoldásokat nyújtsák ügyfeleiknek.
 7. Könnyen használható: A Power BI platform által kínált drag-and-drop eszközöknek és intuitív kezelőfelületnek köszönhetően a felhasználók könnyen hozzáférhetnek és értelmezhetik adataikat, még akkor is, ha nincsenek jártasak az adatelemzésben.
 8. Hozzáférés bárhonnan: Mivel a Power BI egy felhő alapú szolgáltatás, a felhasználók bármilyen eszközről hozzáférhetnek az adataikhoz és jelentéseikhez, legyenek bárhol.
Az NRC Power BI szolgáltatásának előfizetése kiváló befektetés minden olyan szervezet számára, amely adatvezérelt döntéseket szeretne hozni. A szolgáltatás költségei gyakran megtérülnek azáltal, hogy a felhasználók képesek jobb döntéseket hozni, időt takarítanak meg, és hatékonyabban tudják használni adataikat.

A Power BI egy Microsoft által fejlesztett, interaktív adatvizualizációs eszköz, mely számos funkcionalitást és megoldást tartalmaz a döntéstámogató rendszerek terén:

 1. Adatvizualizáció: A Power BI lehetővé teszi az adatok vizuális ábrázolását, ami segíti a felhasználókat az adatok jobb megértésében. Több száz előre beállított vizualizációs eszköz, mint például diagramok, térképek és grafikonok állnak rendelkezésre.
 2. Adatintegráció: A Power BI képes összekapcsolódni számos adatforrással, beleértve relációs, strukturálatlan, felhő- és helyben tárolt adatbázisokat, valamint Excel táblázatokat és CSV fájlokat.
 3. Interaktív jelentések: A Power BI lehetővé teszi interaktív jelentések és irányítópultok készítését, amelyek segítségével a felhasználók felfedezhetik, megjeleníthetik és megoszthatják adataikat.
 4. Real-time frissítések: A Power BI képes az adatok valós idejű frissítésére és megjelenítésére, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy mindig a legújabb információkkal rendelkezzenek.
 5. Felhő-alapú megoldás: Mivel a Power BI egy felhő alapú platform, a felhasználók bárhonnan hozzáférhetnek az adataikhoz és jelentéseikhez.
 6. Mobil hozzáférés: A Power BI mobil alkalmazáson keresztül is elérhető, így a felhasználók bármilyen eszközről hozzáférhetnek adataikhoz.
 7. Adatelemzés: A Power BI képes bonyolult adatelemzési feladatokat végrehajtani, beleértve a prediktív modellezést, a trendelemzést és a statisztikai analízist.
 8. Biztonság: A Microsoft szigorú adatbiztonsági és adatvédelmi szabványokat alkalmaz, így a felhasználók biztonságban tudhatják adataikat.

Ezek a megoldások együttesen teszik a Power BI-t egy rendkívül erős és sokoldalú döntéstámogató rendszerré.

A Power BI rendszerben történő kutatási eredmények és szervezeti adatok integrálása több olyan versenyelőnyhöz vezethet, amelyek segíthetnek egy vállalatnak kitűnni a versenytársai közül:

 1. Informáltabb döntéshozatal: A kutatási eredmények és szervezeti adatok összekapcsolása lehetővé teszi a vállalat számára, hogy teljesebb képet kapjon a tevékenységéről, piacáról, ügyfeleiről, és így alaposabb döntéseket hozhasson. Az adatvezérelt döntések segíthetnek növelni a hatékonyságot, csökkenteni a költségeket és javítani a termékek és szolgáltatások minőségét.
 2. Gyorsabb reagálás a változásokra: A Power BI real-time adatfrissítési képessége azt jelenti, hogy a vállalatok gyorsabban reagálhatnak a piaci változásokra vagy üzleti kihívásokra, mert azonnal hozzáférnek a legfrissebb adatokhoz. Ez versenyelőnyt jelenthet egy olyan piacon, ahol a gyorsaság kulcsfontosságú.
 3. Mélyebb ügyfélismeretek: A kutatási adatok és az ügyféladatok összekapcsolása lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy mélyebben megértsék ügyfeleik igényeit és viselkedését. Ez lehetővé teheti a célcsoportok pontosabb meghatározását, a személyre szabott marketingstratégiák kidolgozását és az ügyfélélmény javítását.
 4. Operatív hatékonyság növelése: A szervezet összes releváns adatának egyetlen platformon történő összegyűjtése és elemzése csökkentheti az adatkezelési időt, növelheti az adatminőséget és javíthatja az információ menedzsmentet.
 5. Versenyképesebb termékek és szolgáltatások kialakítása: Az integrált adatokból nyert ismeretek lehetővé tehetik a vállalatok számára, hogy jobban megértsék, milyen termékek vagy szolgáltatások a legnépszerűbbek az ügyfeleik körében, és így fejleszthetik kínálatukat a piaci igényeknek megfelelően.
 6. Proaktív üzleti tervezés: Az adatokon alapuló előrejelzések lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy előre lássák a piaci trendeket és az üzleti kihívásokat, így proaktívabb üzleti döntéseket hozhatnak.

Összefoglalva, a Power BI rendszerben történő kutatási eredmények és szervezeti adatok összekapcsolása jelentős versenyelőnyökhöz vezethet a vállalat számára.

A Power BI bevezetése egy jól meghatározott folyamatot igényel, hogy biztosítsa a legnagyobb hozzáadott értéket a szervezet számára. Az alábbiakban ismertetem a fő lépéseket:

 1. Igényfelmérés és célok meghatározása: Először is tisztázni kell, hogy milyen üzleti problémákat szeretnénk a Power BI segítségével megoldani, és milyen célokat szeretnénk elérni. Az érintett felek bevonásával történő célmeghatározás biztosítja, hogy a rendszer a lehető legnagyobb értéket képes hozzáadni a szervezethez.
 2. Adatforrások meghatározása: A következő lépés az adatforrások azonosítása és értékelése. Milyen adatok állnak rendelkezésre, milyen formátumban és hol vannak tárolva? A Power BI számos különböző adatforráshoz tud csatlakozni, beleértve a piackutatási adatokat, a felhőben és helyben tárolt adatokat is.
 3. Adatmodellezés és -tisztítás: Ez a fázis magában foglalja az adatok strukturálását, tisztítását és transzformálását, hogy azok megfeleljenek az elemzési igényeknek. Az adatok tisztítása kulcsfontosságú a pontos és megbízható elemzésekhez.
 4. Jelentések és irányítópultok létrehozása: Ezután jön a jelentések és irányítópultok kialakítása a Power BI-ban. A vizualizációs eszközök segítségével könnyedén ábrázolhatók a legfontosabb adatok és mutatók.
 5. Tesztelés és finomítás: A jelentések és irányítópultok tesztelése segít megbizonyosodni arról, hogy a rendszer megfelelően működik-e, és a felhasználói igényeknek megfelelően jeleníti-e meg az adatokat. Ez a fázis magában foglalhat további finomításokat és módosításokat is.
 6. Bevezetés és képzés: Végül, amikor a rendszer készen áll a bevezetésre, fontos, hogy a felhasználók megfelelő képzést kapjanak a Power BI használatáról, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki belőle. A képzés magában foglalhatja a jelentések és irányítópultok használatát, az adatelemzést, és a Power BI-ban történő önszolgáltató adatvizualizáció technikáit.

A fenti folyamat csak általános irányvonal, és a konkrét lépések változhatnak a szervezet specifikus igényeinek és körülményeinek függvényében. Érdemes az NRC szakértői csapatát igénybe venni a bevezetés folyamán, hogy a vállalat életébe történő beillesztés is sikeres legyen.

Az NRC Power BI szolgáltatása a legjobb választás, mert egyrészt kiaknázza az adatvizualizáció és az adatok iránti mélyértő ismereteket, másrészt pedig a rugalmas havi díjas konstrukció garantálja a gyors adatfrissítést, az új változók létrehozását, a különböző új riportok elkészítését, valamint iparági szakértőink támogatását. Ezáltal vállalata egyszerre tudhatja a kezében a legfrissebb adatokat és a leghatékonyabb eszközt a döntéshozatal támogatására.

Fordern Sie ein Angebot an oder laden Sie es als Demo herunter und Erfahren Sie mehr über den Dienst und Preise.

Unsere Lösungen

Automatizálás

Megszünteti a manuális adatgyűjtés időigényes munkáját.

Real-time

Segít a döntéshozatalban, mindig a legfrissebb adatokat kínálva.

Adatvizualizációk

Segít jobban megérteni és vizualizálni az adatokat.

Kollaboratív

Elősegíti a csapatok közötti hatékony döntéshozatalt.

Ansprechbar

Lehetővé teszi az adatelérést bárhonnan, bármikor.

Integráció

Egységes adatelemzést és hozzáférést biztosít több platformon keresztül.

Lassen Sie uns reden!

Schreiben oder rufen Sie mich an und ich werde Ihre Fragen beantworten

Wir können Ihnen helfen, dass sich Ihre Investition in die Marktforschung schnell auszahlt!

Letzte Artikel

de_DEDE