Egyetemi oktatás és kutatás az NRC támogatásával


IMR: gyorsabb, költséghatékonyabb kutatás

Az NRC Kft. az Instant Marketing Research szoftver (IMR) kifejlesztésével egy olyan komplex piackutatási szoftvert hozott létre, amely online kvalitatív piackutatási eszköztárával egyedülálló a jelenlegi hazai piackutatási környezetben.

Ingyenes oktatási célú használat egyetemeknek

Az Instant Marketing Research egy platform keretén belül ad lehetőséget kvalitatív és kvantitatív kutatási eszközök használatára nemcsak a marketingkutatással és piackutatással foglalkozó vállalatok részére, hanem a felsőoktatási intézmények, egyetemek részére is.

Az Instant Marketing Research szoftver az egyetemek és felsőoktatási intézmények számára oktatási célra ingyenesen használható. 

Az IMR kutatási eszköztára
 • online fókuszcsoport (SpeedSession)
 • online fórumkutatás (Chatspace)
 • online (mély)interjúk (Face2Surface)
 • online blogkutatás (ResearchonGo)
 • játékok: a szavazás, a kvíz, a projektív technikák és a kérdőívkérdés
Funkciók, oldalak
 • Az IMR meghívó rendszer és a címlista kezelő panel segítségével tudjuk a válaszadók emailen keresztül meghívni a kutatásokban való részvételre. Ez akár egyénileg, akár csoportosan is történthet. 
 • Az IMR-ben a fejlesztés során létrehozott kutatói oldalon (nézetben) a kutatások létrehozását, menedzselését lehet végezni.
 • Az ügyféloldali nézetben a megbízók tudják nyomon követni az aktuális projektjüket
 • A válaszadói oldalon a résztvevők saját feladataikat, projektjeiket látják, jelen lehetnek a beszélgetéseken

Az egyetemeken oktatási célra ingyenesen használható IMR rendszerhez applikációt is fejlesztett az NRC

Platformfüggetlen és applikáció is van hozzá
 • Az Intant Marketing Research rendszer kialakítása platformfüggetlen: a reszponzív megjelenés mellett külön IMR applikáció is kifejlesztésre került.
 • Az app megkönnyíti a használatot, hiszen az ügyfelek, válaszadók bármilyen kisksépernyős eszköz, okostelefon vagy tablet segítségével is bekapcsolódhatnak a projektekbe.
 • Az IMR applikáció minden nagyobb operációs rendszeren, minden okoseszközön futtatható. A szoftver és az elkészült Instant Market Research honlap is több nyelven használható. 

További információk az Insight Marketing Research platformról (IMR home page)

Az egyetemek az alábbi rövid regisztráció segítségével tudnak érdeklődni az IMR online piackutatási szoftver oktatási célú ingyenes használatával kapcsolatosan:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Artículos sobre temas similares

Navega por las infografías descargables del NRC, utiliza los datos que encuentres, pero por favor, remítenos siempre a nosotros.
¡Hablemos!

Escríbame o llámeme y responderé a sus preguntas

Podemos ayudarle a rentabilizar rápidamente su inversión en estudios de mercado.
Más artículos de János Klenovszki
Új kollégát keresünk: piackutatási projektkoordinátor, online kérdőívszerkesztő

Adatelemző, piackutató

Magyarország legnagyobb online piackutató cége, az NRC keresi piackutató, adatelemző kollégáját!  Munkakörhöz tartozó feladatok: Akkor jelentkezz, ha  Előnyt jelent: És mit kínálunk cserébe?  Céginformáció:

A piackutatás 2024-es trendjei

A piackutatás 2024-es trendjei

Piackutatás 2024. Mega-, és mikrotrendek, szakértői beszélgetés Falus Tamással és Géczi Tamással a piackutatás jelenéről és jövőjéről az NRC friss podcastjében.

es_ESES