Netpanel

Magyarország legnagyobb online piackutatási közössége

Ha gyors, minőségi, reprezentatív adatfelvételi partnert keres, akkor az NRC netpanel.hu online kérdőívszerkesztő és adatfelvételi szolgáltatása a legjobb választás. Magyarország legnagyobb online kutatási panelje, piackutatási szakértői, kvantitatív és kvalitatív megoldásai nemcsak az adatfelvételben segítik a munkáját, de ha szüksége van elemzőre, tanácsadóra, akkor az NRC kutatási szakemberei is a rendelkezésre állnak.
0
2023-ban a Netpanel aktív válaszadók száma
0
Ft
2023-ban kérdőívkitöltéssel gyűjtött adomány összege
Qualipool

Válaszadók szervezése az NRC saját online kvalitatív paneljében

Minőségi válaszadók szervezése, ellenőrzött válaszadók, 1 éves kizárás biztosítása ügyfeleinknek. Amennyiben fókuszcsoporthoz, mélyinterjúhoz, szolgáltatás-, vagy termékteszteléshez keres vásárlókat, akkor keressen minket, mert a szervezéstől, a szükséges szoftvereken át az incentívák menedzseléséig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Ha moderálásban és elemzésben van szüksége támogatásra, akkor szakértői kutatóink is segítik az insightok feltárásában és vásárlói vélemények összegzésében, a fejlesztési javaslatok elkészítésében.
Szolgáltatásainnk

Legnépszerűbb szolgáltatásaink

Adatfelvételi és válaszadó szervezési szolgáltatásaink során teljeskörű adatfelvételi és szervezési menedzsmentet biztosítunk ügyfeleinknek Magyarország legnagyobb és leggyorsabb piackutatási paneljéből a netpanel.hu válaszadóik közösségből és az adunkaszavadra.hu kvalitatív paneljéből biztosítva a valódi válaszokat.

10 naponta databus

Erről nem lehet lehet lemaradni. Havonta három 1000 fős adatfelvétel indul, amely 5 szempont szerint reprezentatív adatokat biztosít.

Organización cualitativa

A qualipool segítségével lakossági és vállalati mélyinterjúkat, fókuszcsoportokat, blog, fórum és mobil etnográfiai kutatásokat támogat.

Villámkérdések

12 - 24 - 72 órán belül villámgyors válaszok a feltett kérdésekre, amelyek a megadott célcsoportra reprezentatív adatbázist biztosítanak az elemzéshez.

¡Hablemos!

Adatfelvétel, szervezés, gyors kutatás, hívjon bizalommal

Podemos ayudarle a rentabilizar rápidamente su inversión en estudios de mercado.
es_ESES