¡Hablemos!

Escríbame o llámeme y responderé a sus preguntas

Podemos ayudarle a rentabilizar rápidamente su inversión en estudios de mercado.
Szakterületeim

Telekom

Kik és miért gondolkodnak szolgáltatóváltáson? Hogyan tudod javítani az ügyfélélményt? Milyen új szolgáltatások lesznek sikeresek?

Comercio

Melyek azok a trendek, amelyek átformálják a kereskedelmet? Hogyan tudják megtartani az üzletláncok a vásárlóikat? Mit keres a vásárló?

Ügynökségek

Adatokkal, információkkal segítjük az ügynökségi partnereink sikerét tracking, ad-hoc vagy omnibusz kutatásaink segítségével.

Medios de comunicación

Az újság, a rádió, a televízió, a streaming és az online piaci felhasználókról teljes képet nyújtunk ügyfeleink számára.

PRODUCTOS DE GRAN CONSUMO

Márkaismertség, csomagolástesztek, otthoni terméktesztek innovatív módszerekkel segítjük partnereinket termékeik fejlesztésében.

Közlekedés, utazás

Utazás, turizmus és minden jármű amit használ a lakosság. Ismerd meg a felhasználói és utazási szokásokat tracking kutatásaink segítségével.

Szakmai tapasztalat

Szociológia és média szakon végeztem az ELTE–n, 23 éve dolgozom a piackutatás területén.

A kezdeti években a McCann Ericksonnál, a Figyelőnél, az induló Internettonál, majd közel tíz évig a Telekomnál dolgoztam. Ez utóbbinál kezdetben kutatóként, majd piackutatási vezetőként dolgoztam.

Legfontosabb versenyelőnynek azt tartom, hogy évekig az ügyféloldal perspektívájából értelmeztem a piacot, így még gördülékenyebb a közös munka ügyfeleinkkel. A munka mellett kedvenc elfoglaltságom a kamaszkor, ezért is indítottam hét éve az Anyapara oldalt, aminek kapcsán négy éve foglalkozom kamasz-szülő mediációval.

Az elmúlt tíz évben rengeteget változott a piac, az ügyfelek igényei, a mi kompetenciánk, szakértelmünk és felelősségünk egyaránt. Ez egy olyan cég, amely ezidáig mindig meg tudott újulni, van önbizalma, de mégsem nagyképű.

Szakmai cikkek
¿Psicólogo en lugar de IA?

¿Psicólogo en lugar de IA?

La psicoterapeuta y autora de bestsellers del New York Times Esther Perel es una de las voces más agudas y originales sobre las relaciones modernas en la actualidad, y dio una charla en el BrainBar de Budapest en septiembre. Escrito por Szilvi Szücs.

NRC piackutatás|NRC lakossági tárca

2022, nos encantó - nuestra crítica subjetiva del año

NRC es una empresa de investigación de mercados de propiedad húngara, que se encuentra en minoría entre las empresas de investigación húngaras, la mayoría de las cuales están "en pie" internacionalmente.

es_ESES