×

 

Fókuszban a fenntarthatóság

Bár sokak számára a fenntarthatóság egyenértékű a környezetvédelemmel, a fogalom nem korlátozható csupán a környezeti problémákra. A gyakorlatban a fenntartható jövő csak a gazdasági, a társadalmi és a környezeti érdekek harmonizálásával valósítható meg. A 18-65 éves lakosság körében végzett felmérés alapkérdőívében elsőként körbejárjuk a fenntarthatóságot érintő általános kérdéseket, mint például az újrahasznosítás, és az ezzel kapcsolatos ismeretek, attitűdök.

Emellett részletesebben fogjuk vizsgálni a szelektív hulladékgyűjtés, az újrahasznosítható csomagolások, az egyszerhasználatos műanyagok kérdéseit és azt, hogy a lakosságnál mennyire tudatos ezek használata. Természetesen az sem maradhat el, hogy vizsgáljuk a Fenntarthatóság kapcsán a levegővédelem (pl. széndioxid-kibocsátás) vagy az egészséges élelmiszerek, főzési alapanyagok témaköreit. Az állami és fogyasztói felelősségvállalással, társadalmi szerepvállalással kapcsolatos vélemények mellett feltérképezzük a nagyvállalatokkal (gyártókkal, forgalmazókkal) szembeni lakossági elvárásokat is.

BEMUTATÓ LETÖLTÉSE

 

NRC Fenntarthatóság tracking

NRC Fenntarthatóság Tracking 2022

Elemzésünk segíti:

A fenntarthatósággal kapcsolatos startégiai tervezést, a CSR tevékenységek tudatos alakítását és a sustainable termékfejlesztést.

Elemzésünkre van szüksége, ha:

Naprakész módon szeretné követné a fogyasztók attitűdjeit és elvárásait a témában, hogy kommunikációjában releváns tartalmakkal jelenhessen meg.

KÉRDÉSE VAN? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK!

magyar-telekombkksanoma-mediabonbonettimindsharecofidisboiron
Share via
Copy link
Powered by Social Snap