Fórumkutatás

Az online fórumkutatást akkor érdemes alkalmazni, amikor a vállalatok nagyobb csoportok véleményére, tapasztalataira, gondolataira kíváncsiak. Különösen hasznos, amikor a vizsgálatba bevont személyek fizikailag távol esnek egymástól, vagy amikor rugalmasabb, időben elosztott kommunikációra van szükség.
Az NRC online fórumkutatása akkor ideális választás, ha a vállalatoknak gyors, költséghatékony és nagy volumenű visszajelzésre van szükségük. Ez a módszer lehetővé teszi a cégek számára, hogy széles körűen gyűjtsenek adatokat és észrevételeket nagyobb csoportoktól, amelyek akár globálisan is elszórva lehetnek.
  • Fogyasztói szokások és trendek: Megértheti, hogy a fogyasztók hogyan használják a termékeket és szolgáltatásokat, és milyen trendeket követnek.
  • Fogyasztói vélemények és attitűdök: Felfedezheti, hogy a fogyasztók mit gondolnak a termékekről, szolgáltatásokról, márkákról és a vállalat kommunikációjáról.
  • Új termékötletek és fejlesztések: Megtudhatja, hogy a fogyasztók milyen új termékeket, szolgáltatásokat vagy fejlesztéseket szeretnének látni.
  • Questions ouvertes : A résztvevők szabadon megoszthatják gondolataikat, véleményeiket, érzéseiket és tapasztalataikat.
  • Zárt kérdések: A zárt kérdések segítségével kvantitatív adatokat gyűjthetünk, például a résztvevők preferenciáinak megismerése érdekében.
Egy távközlési cég, amely új mobil adatcsomagot tervez bevezetni, az NRC online fórumkutatási szolgáltatását használhatja annak érdekében, hogy megértse a jelenlegi és lehetséges ügyfeleinek igényeit és elvárásait. A fórumkutatás során a cég kérdéseket tehet fel a résztvevőknek az adatfogyasztási szokásaikról, az új csomag bevezetésének valószínű fogadtatásáról, valamint arról, hogy milyen további szolgáltatásokra lennének kíváncsiak.
Az NRC online fórumkutatásának használata elősegíti a vállalatok számára a piaci trendek, a fogyasztói magatartás és a vásárlói elégedettség mélyebb megértését. A gyors visszajelzési ciklusok, a nagy mintavételi méret és a geográfiai korlátok nélküli adatgyűjtés mind hozzájárulnak a kutatás hatékonyságához és értékéhez.

Demande de devis

Contactez-nous en toute confiance

Demande de devis

Derniers articles

Új kollégát keresünk: piackutatási projektkoordinátor, online kérdőívszerkesztő

Piackutató

Magyarország legnagyobb online piackutató cége, az NRC keresi piackutató, elemző kollégáját!  Munkakörhöz tartozó feladatok: Akkor jelentkezz, ha  És mit kínálunk cserébe?  Ha magadra ismertél az

Az e-kereskedelem trendjei - 2024

Az e-kereskedelem trendjei – 2024

Az NRC-nél évtizedes távlatban látjuk az e-kereskedelmi trendeket (is), hiszen a legnagyobb magyar online kutatócégként szakmai kötelességünk ezt a területet (is) mérni. Éveken keresztül néztük,

fr_FRFR