CHANGEMENT ! Une discussion sur les présentations du Sommet des clients du CNRC 2023

Ha valami, akkor a változás a mindennapjaink része lett, bár azt is mondhatnánk, hogy sosem volt ez másképp, de egy biztos: a változással foglalkoznunk kell. A Covid, a hiányjelenségek, az áremelkedés, a háború, az aszály, az energiaválság olyan változások, amelyek a kutatásainkban megkerülhetetlenül előjöttek. Rendezvényünk fő témája – nem meglepő módon – a változás, melyet sokféleképpen érzékelhetünk. Társadalmi, gazdasági és emberi vonatkozásaival napi szinten találkozunk akár a munkánk során, akár a magánéletünkben. 

Az NRC csapata meghívott ügyfeleinkkel együtt most néhány órát arra szán, hogy segítsük közös megértésünket a változásról. Arról a változásról, melyet elvileg „kézben tartunk” és folyamatosan mérünk. Arról a változásról, amelytől vagy félünk, vagy éppen megijedünk. Arról a változásról, amelyben a bizalom kulcsfontosságú mind az egyének, mind a cégek és termékeik között. A beszélgetéshez külsős szakértőt is hívtunk, aki kontextusba teszi a változást a magyarországi, európai és világviszonylatban. Pogátsa Zoltán közgazdász, szociológus, a nemzetközi politikai gazdaságtan szakértőjének előadásával indulunk, utána pedig négy előadást tartottunk.

Écoutez ceci :
Facebook
Twitter
LinkedIn

Articles sur des sujets similaires

Infographies téléchargeables

Parcourez les infographies téléchargeables du CNR, utilisez les données que vous trouvez, mais faites toujours référence à nous.
fr_FRFR