A hónap kreatív kampánya szerintünk

 

Mostantól minden hónapban szavazunk 1-1 kreatív kampányra, mert kedveljük a kreatív kampányokat, a céges szavazás általában jó móka. Ha már szavazunk, akkor bejegyzést is írunk róla, most a pénzügyi (azon belül is a print) hirdetések közt kutakodtunk. Az első szavazás rögtön holtversenybe torkollt, így rögtön kettőt is megmutatunk nektek. Kivételesen nem vetjük be a Spotlight Plus technikát, sem a szemkamerát, hanem teljesen szubjektíven és önkényesen ítélkezünk.

Groupama @Marcel | Franciaország

Azért szerettük a Marcel ügynökség Groupamának készített kreatívjait, mert amellett, hogy ötletesek, némi társadalmi hasznuk is van. Magyarországon 16.627 közúti balaset történt tavaly, ebből 565 volt halálos kimenetelű, és csaknem 5.000 végződött súlyos sérüléssel. (KSH)

A kampány az utak biztonságossá tételét hirdeti, ehhez rögtön egy navigációs weboldalt is fejlesztettek (kormányzati GPS adatforrásokra támaszkodva), melyben a legrövidebb és leggyorsabb útvonalak mellett immmár a legbiztonságosabb opció is kiválasztható (thesafestroute.fr). A vállalat nyílt adatbázist szeretne kialakítani, és reményei szerint ez a funkció hamarosan minden navigációs alkalmazásban elérhető lesz.

 

1click.ge @Looma | Ukrajna

A döntetlen végeredmény másik szereplője az ukrán Looma ügynökség 1click.ge megbízásából készített kampánya. A rá szavazók szerint egyszerű, mégis kreatív és szépen kivitelezett koncepció, az üzenete pedig egyértelmű.

 

Az ihletet az adsoftheworldről merítettük.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Articles sur des sujets similaires

Parcourez les infographies téléchargeables du CNR, utilisez les données que vous trouvez, mais faites toujours référence à nous.
Plus d'articles par Gergely Takács

TÉLÉCHARGER : Matériel de notre présentation à Media Hungary 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][spacer height=”30″][vc_column_text] [wpdm_package id=’15587′] [/vc_column_text][spacer height=”20″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][spacer height=”30″][vc_column_text] [wpdm_package id=’15567′] [/vc_column_text][spacer height=”20″][/vc_column][/vc_row]

Vous souhaitez séjourner dans un okoshotel ?

  Nos appareils intelligents en poche, nous franchirons la porte de notre maison intelligente et quitterons notre ville intelligente pour passer quelques jours ailleurs. Où allons-nous séjourner ? Bien sûr.

|

Body and Soul : méritait-il l'Oscar ?

  Aucun film hongrois n'a remporté d'Oscar cette année, après 2016 et 2017, bien que, selon un récent sondage du NRC, le meilleur film en langue étrangère

fr_FRFR