Parlons-en !

Ecrivez-moi ou appelez-moi et je répondrai à vos questions.

Nous pouvons vous aider à faire de l'étude de marché un retour sur investissement rapide !
Szakterületeim

Telekom

Kik és miért gondolkodnak szolgáltatóváltáson? Hogyan tudod javítani az ügyfélélményt? Milyen új szolgáltatások lesznek sikeresek?

Commerce

Melyek azok a trendek, amelyek átformálják a kereskedelmet? Hogyan tudják megtartani az üzletláncok a vásárlóikat? Mit keres a vásárló?

Ügynökségek

Adatokkal, információkkal segítjük az ügynökségi partnereink sikerét tracking, ad-hoc vagy omnibusz kutatásaink segítségével.

Les médias

Az újság, a rádió, a televízió, a streaming és az online piaci felhasználókról teljes képet nyújtunk ügyfeleink számára.

FMCG

Márkaismertség, csomagolástesztek, otthoni terméktesztek innovatív módszerekkel segítjük partnereinket termékeik fejlesztésében.

Közlekedés, utazás

Utazás, turizmus és minden jármű amit használ a lakosság. Ismerd meg a felhasználói és utazási szokásokat tracking kutatásaink segítségével.

Szakmai tapasztalat

Szociológia és média szakon végeztem az ELTE–n, 23 éve dolgozom a piackutatás területén.

A kezdeti években a McCann Ericksonnál, a Figyelőnél, az induló Internettonál, majd közel tíz évig a Telekomnál dolgoztam. Ez utóbbinál kezdetben kutatóként, majd piackutatási vezetőként dolgoztam.

Legfontosabb versenyelőnynek azt tartom, hogy évekig az ügyféloldal perspektívájából értelmeztem a piacot, így még gördülékenyebb a közös munka ügyfeleinkkel. A munka mellett kedvenc elfoglaltságom a kamaszkor, ezért is indítottam hét éve az Anyapara oldalt, aminek kapcsán négy éve foglalkozom kamasz-szülő mediációval.

Az elmúlt tíz évben rengeteget változott a piac, az ügyfelek igényei, a mi kompetenciánk, szakértelmünk és felelősségünk egyaránt. Ez egy olyan cég, amely ezidáig mindig meg tudott újulni, van önbizalma, de mégsem nagyképű.

Szakmai cikkek
Un psychologue au lieu d'une IA ?

Un psychologue au lieu d'une IA ?

Psychothérapeute et auteure de best-sellers du New York Times, Esther Perel est aujourd'hui l'une des voix les plus pointues et les plus originales sur les relations modernes. Elle a donné une conférence au BrainBar de Budapest en septembre. Écrit par Szilvi Szücs.

fr_FRFR