×

Hagyományos kvalitatív kutatások

Az online kvalitatív megoldások mellett a klasszikus kutatásokat is professzionális technikai
háttérrel és szakértő csapattal végezzük. Offline kutatásaink között
a legnépszerűbbek a szemkamerás tesztek.

Szemkamerás kutatás

Az eye-tracking innovatív technológiájának köszönhetően könnyedén megtudhatjuk, hogy mi vonja magára a fogyasztók figyelmét, mit néznek meg igazán és az hogyan befolyásolja döntéseiket. A szemkamera minden olyan esetben alkalmazható, ahol a stimulusok képernyőn bemutathatók, valamint a kutatás – igény szerint – interjúba is ágyazható.

Tudjon meg még többet szemkamerás kutatásainkról!

Szakértői interjú

A szakértői mélyinterjúkat általában vállalti döntéshozókkal, illetve elismert szakértőkkel készítik a témában jártas, mélyebb szakismerettel rendelkező kutató-szakértők, akiknek az adott téma a szakterületük. A szakértői mélyinterjúknál  a Megbízóval közösen meghatározott célcsoportba tartozó üzleti döntéshozókat és szakembereket keressük meg.

Kérdés esetén keresse szakembereinket!

Fókuszcsoport

Válassza a PIXER-minőséget! Saját, detektívtükrös megfigyelőszobával ellátott, tágas és jól felszerelt stúdiószobában, fejlett technológiával várjuk a fókuszcsoport tagjait. A PIXER online szoftver segítségével már az előszervezés során ellenőrizhető a fókuszcsoportra felkért személyek válaszadói múltja.

Vegye fel kapcsolatot tanácsadóinkkal!

Lakossági mélyinterjú

Ismerje a meg a válaszadó egyedi piaci szemléletéből adódó véleményét, tapasztalatát és jövőképét! A mélyinterjú alkalmazható önállóan, vagy fókuszcsoportos kutatás kiegészítésekor, esetleg kvantitatív megkérdezés előtt információszerzésre, illetve utána az adatok további bővítésére, piaci folyamatok megértésére.

Egyeztessen szakértőinkkel!

Modern technológia, saját stúdiószoba

Online kvantitatív kutatások

Lekérdezéseinket Magyarország legnagyobb piackutatási paneljén, a NetPanelen végezzük.

Innovatív kvalitatív megoldások

Online kvalitatív kutatásainkhoz a legmodernebb platformokat használjuk.

Hibrid és offline adatfelvétel

Adatfelvételi partnereink széleskörű szolgáltatásainak köszönhetően nagymintás lekérdezésekre van lehetőség.

Segíthetek? Részletes információért forduljon hozzám!

ügyvezető igazgató

E-mail üzenet írása
“Közel 20 éve dolgozom a piackutatás területén, az ország első online kutatócégének vezetőjeként pedig 15 éve hiszek abban, hogy a modern technológiák bevezetésével, az innovatív megoldásokkal és professzionális kutató csapattal érhetjük el azt, hogy megbízható, problémaspecifikus adatokat szállíthassunk megbízóinknak. Tanácsadó cégként pedig fontosnak tartjuk, hogy ne csak számokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek, hanem javaslatokat, ötleteket is. Módszertani és innovatív megoldásokkal kapcsolatos kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!”
magyar-telekombkksanoma-mediabonbonettimindsharecofidisboiron
Share via
Copy link
Powered by Social Snap