Fókuszcsoport


Az online fókuszcsoport előnye, hogy gyorsabban, helyhez kötöttség nélkül, projektív játékok felhasználásával szerezhetünk insightokat, gyors válaszokat vásárlóinktól, ügyfeleinktől vagy éppen kollégáinktól.

Fórum


Az IPG rendszer használatával lehetőség van több napos fórumok elindítására, amelyre akár több száz ember is meghívható. Természetesen itt is lehetőség van a projektív technikák, játékok használatára.

Mélyinterjú


A szolgáltatást használók bármikor készíthetnek mélyinterjús kutatást, amelyen a válaszadó akár okostelefonján is részt tud venni. Nincsenek idő és térkorlátok, akár több napos interjúk is elkészíthetők a válaszadónk szabadidejéhez igazítva a felmérést.

Blogolás


Szolgáltatás vagy terméktesztelés esetén lehetőség van blog és online naplózás formájában bevonni a potenciális felhasználókat szolgáltatásaink tesztelésére, fejlesztési ötletek gyűjtésére vagy éppen szoftvereink, applikációink tesztelésére.

Regisztráljon és kollégának felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hirdetésünk nem minősül ajánlattételnék és a regisztrált ügyfeleket sem kötelezi vásárlásra, az IMR szolgáltatás igénybevételére. Az NRC Kft. a szolgáltatást 2020 január 1-től nyújta ügyfeleinek, amelyhez az ügyfél igényeire szabott egyedi ajánlatot küldünk, amelyben feltüntetjük az 50% kedvezmény mértékét. Az Instant Market Research szoftver a SZÉCHENYI 2020 pályázat keretein belül került fejlesztésre a
VEKOP-2.1.1-15-2016-00064-es projektazonosító számmal.