NRC Omnibusz | Eredményes kutatás költséghatékonyan

 

Iszonyú véleményes volt az ötlet. Abban biztosak voltunk, hogy tarol, de a márkaszemélyiségre gyakorolt hatását nem tudtuk felmérni a meetingen… Tartottunk tőle, hogy az ügyfél komplett őrültnek néz, ha ezt tesszük a prezibe.  A biztonság kedvéért tehát eldobtuk az ötletet, pedig nagyon szerettük, én hittem benne. Sose tudjuk meg, hogy tényleg bukás lett volna, vagy egy szuper kampány és Aranypenge.

Időről időre felmerülnek kérdések, amik komoly fejtörést okoznak a meetingeken. Gyakran csupán apróságokról van szó: egy-egy ötlet mennyire tetszene az embereknek, negatív vagy pozitív fogadtatásra számíthat? Melyik packshotot válasszuk a termék megújításához? Azt tapasztaljuk, hogy ilyen esetekben a vállalatok úgy döntenek, nem éri meg 1-2 kérdés miatt egy reprezentatív kutatást megrendelni, így csak a jelentősebb projekteknél kérdezik meg az embereket. Éppen ezért vezettük be költséghatékony omnibusz kutatásainkat, amik kimondottan néhány gyors kérdés reprezentatív felmérésére alkalmasak. Így a „véleményes” ötleteket nem kell rögtön elvetni, és nem is egy 20 perces meetingen dől el a sorsuk. Sok nagyszerű és merész ötlet vérzett már el a „biztonság” oltárán.

3 hetente induló omnibusz kutatásainkba akár 1 kérdéssel is be lehet csatlakozni, és messze nem szükséges egy teljes kutatás költségét megfizetni érte, még akár tender fázisban is megéri megbizonyosodni az ötletek várható hatásáról.

Ha szeretnél néha pár kérdésedről hiteles információt, kérj tájékoztatást a lenti űrlap segítségével!

Kattints a képre a nagyításhoz!

 

[ninja_form id=14]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hasonló témájú cikkeink

Válogass az NRC letölthető infkgrafiká között, használd fel az adatokat, amelyeket találsz, de kérlek mindig hivatkozz ránk.
Takács Gergely további cikkei

Szívesen szállnánk meg okoshotelben?

  Okoseszközökkel a zsebünkben kilépünk okosotthonunk ajtaján, és elhagyja okosvárosunkat, hogy néhány napot valahol máshol töltsünk el. Hol szállunk meg? Hát persze, hogy egy

hu_HUHU