×

Magyarország legnagyobb online piackutatási panelje

A több mint 165 000 válaszadóból álló NetPanel a legnagyobb online panel az országban, amelyet vezető vállalatok és kutatócégek használnak célcsoportjaik megkérdezésére. A folyamatosan menedzselt, validált panel nagymintás lekérdezésekre is lehetőséget ad.

A legmodernebb online szoftver

A freQuest kérdőívszerkesztő, kutatásmenedzsment és panelmenedzsment szoftverek komplex megoldást biztosítanak az adatfelvétel minden szakaszára, ezért az NRC ezeket használja az online kutatásai lebonyolításához.

Speciális célcsoportok

Online bankolók, kütyühasználók, autótulajdonosok, főbevásárlók, pénzügyi döntéshozók, utazók, tévénézők? Ön kiknek a véleményére kíváncsi? A 2000 óta épülő panel adatbázisunk 250 standard változó mentén szűrhető.

Kimagasló válaszadói élmény

A kérdőívkitöltési élmény növelése megbízhatóbb kutatási eredményeket nyújt megbízóinknak, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a a kérdőívek arculatának rendszeres megújítását, és a felhasználói felület folyamatos fejlesztését.

Segíthetek? Kutatási tanácsadásért forduljon hozzám!

“Több mint 6 éves tanácsadói tapasztalatomnak köszönhetően megtanultam, hogy a kapcsolattartás legfontosabb eleme a megfelelő, bizalmon alapuló kommunikáció és a rugalmasság. Magyarországi és külföldi megbízóinknak nemcsak Magyarország legnagyobb online piackutatási paneljét és cégünk világszínvonalú, innovatív szolgáltatásait kínálom, hanem az NRC 15 éves szakmai tapasztalatát, ami a NetPanelt a legkeresettebb válaszadói közösségévé tette. Hazai és regionális adatfelvételi kérdésekben egyaránt állok ügyfeleink rendelkezésére.”
magyar-telekombkksanoma-mediabonbonettimindsharecofidisboiron
Share via
Copy link
Powered by Social Snap