Fenntarthatóság tracking indul az NRC-nél

A SZINDIKÁLT KUTATÁS ELSŐ HULLÁMÁNAK ÖSSZEFOGLALÓJA HAMAROSAN MEGVÁSÁROLHATÓ

A kutatást félévente készítjük el, és az első – októberi – felmérési hullám összefoglaló elemzése november 30-án jelenik meg. (A riportot megrendelést és fizetést követően egy munkanapon belül átadjuk.)

Fenntarhatóság: főbb kérdéskörök

Bár sokak számára a fenntarthatóság egyenértékű a környezetvédelemmel, a fogalom nem korlátozható csupán a környezeti problémákra. A gyakorlatban a fenntartható jövő csak a gazdasági, a társadalmi és a környezeti érdekek harmonizálásával valósítható meg. 

A 18-65 éves lakosság körében végzett felmérés alapkérdőívében elsőként körbejárjuk a fenntarthatóságot érintő általános kérdéseket, mint például az újrahasznosítás, és az ezzel kapcsolatos ismeretek, attitűdök.

Emellett részletesebben fogjuk vizsgálni a szelektív hulladékgyűjtés, az újrahasznosítható csomagolások, az egyszerhasználatos műanyagok kérdéseit és azt, hogy a lakosságnál mennyire tudatos ezek használata.

Természetesen az sem maradhat el, hogy vizsgáljuk a Fenntarthatóság kapcsán a levegővédelem (pl. széndioxid-kibocsátás) vagy az egészséges élelmiszerek, főzési alapanyagok témaköreit.

Az állami és fogyasztói felelősségvállalással, társadalmi szerepvállalással kapcsolatos vélemények mellett feltérképezzük a nagyvállalatokkal (gyártókkal, forgalmazókkal) szembeni lakossági elvárásokat is.

Exkluzív tracking kérdések

A félévente 500 fő megkérdezésével zajló Fenntarthatóság kutatássorozatban megbízóinknak lehetősége van egyéni, exkluzív kérdéseket is feltenni és a saját kérdések eredményeiből igény szerint kommunikációs célokat szolgáló infografikát is készítünk.


Részletek & ár letölthető bemutatónkban:


Egyéb elérhető szindikált NRC elemzések:
Covid19 kutatásunk: Pandémia hangulat Index tracking
Pénzügyi és fintech trackingünk a digitális bankolásról és egyebekről: Digi@Bank Monitor negyedéves tracking
Banki szolgáltatóváltás riport: SWITCH elemzés

ONLINE KUTATÁST, ÁRAJÁNLATOT SZERETNE? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hasonló témájú cikkeink

Válogass az NRC letölthető infkgrafiká között, használd fel az adatokat, amelyeket találsz, de kérlek mindig hivatkozz ránk.
Gyenes Edina további cikkei

Fókuszban a freelancerek!

Mi motivál valakit arra, hogy szabadúszóként dolgozzon? Mi lehet vonzó ebben, és milyen nehézségekkel kell szembenézni? Érdekes beszélgetés az NRC legújabb, nyolcadik podcastjében.

2021-ben is folytatódik az NRC koronavírus kutatássorozata

2021-ben is folytatódik az NRC kutatássorozata, a Pandémia Index Tracking. Még mindig érdemes feliratkozni az ingyenesen letölthető alapelemzésekre, amelyek segítenek a fogyasztói attiztűdök nyomon követésében. Következő elemzésünk megjelenése: február. 6.

Trendek és kihívások a piackutatásban – NRC podcast

Az NRC Research and more 7. podcast-jében Kurucz Imre Klenovszki Jánossal beszélget arról, hogy milyen kihívásokal küzd a piackutatási szakma, és mi az, amit más területektől tanulhatunk a jelenlegi körülményekhez való alkalmazkodás közben.

hu_HUHU