Fenntarthatóság tracking indul az NRC-nél

A SZINDIKÁLT KUTATÁS ELSŐ HULLÁMÁNAK ÖSSZEFOGLALÓJA HAMAROSAN MEGVÁSÁROLHATÓ

A kutatást félévente készítjük el, és az első – októberi – felmérési hullám összefoglaló elemzése november 30-án jelenik meg. (A riportot megrendelést és fizetést követően egy munkanapon belül átadjuk.)

Fenntarhatóság: főbb kérdéskörök

Bár sokak számára a fenntarthatóság egyenértékű a környezetvédelemmel, a fogalom nem korlátozható csupán a környezeti problémákra. A gyakorlatban a fenntartható jövő csak a gazdasági, a társadalmi és a környezeti érdekek harmonizálásával valósítható meg. 

A 18-65 éves lakosság körében végzett felmérés alapkérdőívében elsőként körbejárjuk a fenntarthatóságot érintő általános kérdéseket, mint például az újrahasznosítás, és az ezzel kapcsolatos ismeretek, attitűdök.

Emellett részletesebben fogjuk vizsgálni a szelektív hulladékgyűjtés, az újrahasznosítható csomagolások, az egyszerhasználatos műanyagok kérdéseit és azt, hogy a lakosságnál mennyire tudatos ezek használata.

Természetesen az sem maradhat el, hogy vizsgáljuk a Fenntarthatóság kapcsán a levegővédelem (pl. széndioxid-kibocsátás) vagy az egészséges élelmiszerek, főzési alapanyagok témaköreit.

Az állami és fogyasztói felelősségvállalással, társadalmi szerepvállalással kapcsolatos vélemények mellett feltérképezzük a nagyvállalatokkal (gyártókkal, forgalmazókkal) szembeni lakossági elvárásokat is.

Exkluzív tracking kérdések

A félévente 500 fő megkérdezésével zajló Fenntarthatóság kutatássorozatban megbízóinknak lehetősége van egyéni, exkluzív kérdéseket is feltenni és a saját kérdések eredményeiből igény szerint kommunikációs célokat szolgáló infografikát is készítünk.


Részletek & ár letölthető bemutatónkban:


Egyéb elérhető szindikált NRC elemzések:
Covid19 kutatásunk: Pandémia hangulat Index tracking
Pénzügyi és fintech trackingünk a digitális bankolásról és egyebekről: Digi@Bank Monitor negyedéves tracking
Banki szolgáltatóváltás riport: SWITCH elemzés

ONLINE KUTATÁST, ÁRAJÁNLATOT SZERETNE? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Gyenes Edina további cikkei

Legyél nálunk marketinges!

Főállású marketingest keresünk az NRC kutatási csapatába. Ismerd meg a feladatokat, elvárásokat és az általunk nyújtott lehetőségeket!

Fókuszban a freelancerek!

Mi motivál valakit arra, hogy szabadúszóként dolgozzon? Mi lehet vonzó ebben, és milyen nehézségekkel kell szembenézni? Érdekes beszélgetés az NRC legújabb, nyolcadik podcastjében.

hu_HUHU