NRC Pandémia Hangulat index: Hogy állunk a pandémiával?

Március óta meghatározó része életünknek a koronavírus – átírta mindennapjainkat és jövőbeli terveinket, hatással van munkára, szórakozásra fogyasztásra, vásárlásra. Ráadásul a helyzet napról napra változik, az aktuális járványügyi adatok, korlátozások, enyhítések függvényében. 

Az NRC Pandemia Hangulat Index tracking kutatása április közepe óta háromhetente méri a 18-65 éves magyar lakosság koronavírus járvánnyal kapcsolatos érintettségét és várakozásait, ami nemcsak egyfajta pillanatképet ad a lakosság hangulatáról, attitűdjéről, de mutatja a főbb trendeket, és információt nyújt a fogyasztási, vásárlási szokások jövőbeli alakulásáról is. 

NRC Pandémia Hangulat index eredményei

Tartanak-e a magyarok pandémia következményeitől? Számítanak-e gazdasági válságra: növekvő munkanélküliségre, inflációra? És a járvány második hullámára? Optimisták vagy pesszimisták saját egzisztenciájukat, háztartásuk pénzügyi helyzetét illetően? Továbbra is visszafogják a fogyasztásukat, vagy kezdenek újra többet költeni? Online vásárlás, vagy sorbanállás a hipermarketben? Készpénz vagy bankkártya? Mindezekre a kérdésekre választ ad a kutatás legfrissebb, 4. hulláma, amelynek legfontosabb, legérdekesebb adatait Kurucz Imre mutatta be június 25-én a Reboot Hungary Plusz online konferencián. 

Kattints a linkre, nézd meg a webináriumot, és Imre 15 perces előadását. 

NRC PANDÉMIA HANGULAT INDEX TRACKING

  • Ingyenes alaperedmények feliratkozóknak
  • Exkluzív kérdésfeltevési lehetőség, hat addicionális elemzés és egyéb extrák előfizetőknek

A linkre kattintva feliratkozhat az NRC exkluzív hírlevelére és az ingyenes NRC Pandémia Hangulat index adatait rendszeresen küldjük Önnek.

Kurucz Imre letölthető prezentációja

(2020. jún. 25-ei Reboot Hungary Webinárium)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hasonló témájú cikkeink

Válogass az NRC letölthető infkgrafiká között, használd fel az adatokat, amelyeket találsz, de kérlek mindig hivatkozz ránk.
Beszélgessünk!

Írj vagy hívj fel és választ adok kérdéseidre

Segítünk abban, hogy a piackutatás egy gyorsan megtérülő befektetés legyen!
Klenovszki János további cikkei
Új kollégát keresünk: piackutatási projektkoordinátor, online kérdőívszerkesztő

Adatelemző, piackutató

Magyarország legnagyobb online piackutató cége, az NRC keresi piackutató, adatelemző kollégáját!  Munkakörhöz tartozó feladatok: Akkor jelentkezz, ha  Előnyt jelent: És mit kínálunk cserébe?  Céginformáció:

A piackutatás 2024-es trendjei

A piackutatás 2024-es trendjei

Piackutatás 2024. Mega-, és mikrotrendek, szakértői beszélgetés Falus Tamással és Géczi Tamással a piackutatás jelenéről és jövőjéről az NRC friss podcastjében.

hu_HUHU