×
23
aug

VÁLTOZÁS! Beszélgetés az NRC Client Summit 2023-as előadásairól

Ha valami, akkor a változás a mindennapjaink része lett, bár azt is mondhatnánk, hogy sosem volt ez másképp, de egy biztos: a változással foglalkoznunk kell. A Covid, a hiányjelenségek, az áremelkedés, a háború, az aszály, az energiaválság olyan változások, amelyek a kutatásainkban megkerülhetetlenül előjöttek. Rendezvényünk fő témája – nem meglepő módon – a változás, melyet sokféleképpen érzékelhetünk. Társadalmi, gazdasági és emberi vonatkozásaival napi szinten találkozunk akár a munkánk során, akár a magánéletünkben.

 

Az NRC csapata meghívott ügyfeleinkkel együtt most néhány órát arra szán, hogy segítsük közös megértésünket a változásról. Arról a változásról, melyet elvileg „kézben tartunk” és folyamatosan mérünk. Arról a változásról, amelytől vagy félünk, vagy éppen megijedünk. Arról a változásról, amelyben a bizalom kulcsfontosságú mind az egyének, mind a cégek és termékeik között. A beszélgetéshez külsős szakértőt is hívtunk, aki kontextusba teszi a változást a magyarországi, európai és világviszonylatban. Pogátsa Zoltán közgazdász, szociológus, a nemzetközi politikai gazdaságtan szakértőjének előadásával indulunk, utána pedig négy előadást tartottunk.

 


NRC piackutatási módszerekkel segíti az ügyfeleit, hogy megismerjék és megértsék az egyre gyorsuló változások okait és irányait.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap