×

Online kérdőívkészítés, kutatás-és panelmenedzsment

Az online kérdőív kitöltési élmény növelése megbízhatóbb kutatási eredményeket nyújt megbízóinknak,
ezért az NRC a freQuest szoftvereket használja online kutatásai elkészítésére, online kérdőívek szerkesztésére.

Kérdőívkészítés

A freQuest kérdőívszerkesztő szoftverünk komplex, felhasználóbarát megoldást kínál a kérdőívek szerkesztéséhez. Tudjuk, hogy minden kutatás más és más, ezért az azt segítő programnak hordoznia kell mindazon egyedi jegyeket, melyek tökéletesen illeszkednek a konkrét felméréshez.

Tovább a freQuest.hu oldalra

Kutatásmenedzsment

A kérdőív elkészítése után a freQuest kutatásmenedzsment rendszer online kérdőívvé konvertálja a megszerkesztett, leprogramozott kérdőívet, és lehetővé teszi az adatfelvétel gördülékeny lebonyolítását, a statisztikák egyszerű követését és a kutatások átlátható menedzselését.

Tovább a frQuest.hu oldalra!

Panelmenedzsment

Egy online piackutatási panel nemcsak e-mail címeket tartalmazó lista, hanem folyamatos ellenőrzés alatt álló, jól ismert jellemzőkkel rendelkező tagok csoportja. A freQuest legszélesebb körű szolgáltatása, a komplex panelmenedzsment rendszer biztosít minden funkciót, ami a panel felépítéséhez, nyilvántartásához és folyamatos karbantartásához szükséges.

Tovább a freQuest.hu oldalra!

Online kvalitatív szoftverek

Az online kvalitatív kutatásokhoz a saját fejlesztésű fórum és bulletin board felületünk mellett az egyik legmodernebb szoftvert használjuk, amely fókuszcsoportok és mélyinterjúk gördülékeny, kényelmes, gyors és egyszerű lebonyolítására egyaránt lehetőséget ad.

Ismerje meg online kvalitatív megoldásainkat!

Ismerje meg a legmodernebb online kérdőív megoldásokat!

Marketingkutatás

Ismerje meg részletesebben marketingkutatás szolgáltatásainkat!

Tanácsadás

Tudjon meg többet arról, miben segíthet professzionális tanácsadó csapatunk!

Iparágak

Számos szektorban segítettük már megbízóink munkáját, Ön melyekre kíváncsi?

Segíthetek? Részletes információért forduljon hozzám!

ügyvezető igazgató

E-mail üzenet írása
“Közel 20 éve dolgozom a piackutatás területén, az ország első online kutatócégének vezetőjeként pedig 15 éve hiszek abban, hogy a modern technológiák bevezetésével, az innovatív megoldásokkal és professzionális kutató csapattal érhetjük el azt, hogy megbízható, problémaspecifikus adatokat szállíthassunk megbízóinknak. Tanácsadó cégként pedig fontosnak tartjuk, hogy ne csak számokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek, hanem javaslatokat, ötleteket is. Módszertani és innovatív megoldásokkal kapcsolatos kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!”
magyar-telekombkksanoma-mediabonbonettimindsharecofidisboiron
Share via
Copy link
Powered by Social Snap