×

Innovatív kvalitatív megoldások

A legmodernebb online kvalitatív megoldásainkkal kényelmes és gyors interaktív felületeket
kínálunk egy-egy koncepció teszteléséhez, melyekkel a válaszadók véleménye
térbeli és időbeli akadályok nélkül ismerhető meg.

Online fórum/bulletin board

Használja ki a dinamikus online platformokat! Az online fórumkutatás rugalmas módszer egy-egy koncepció tesztelésére. A célcsoportba tartozó felhasználókat egy fórum beszélgetésre hívjuk, az elhangzó véleményeket, javaslatokat, ötleteket összegyűjtve vezetői összefoglalót készítünk megbízónk számára.

Tudjon meg még többet az online fórumkutatásról!

Online fókuszcsoport

Válassza kényelmes, egyszerű és gyors interaktív felületünket fókuszcsoportos kutatásokhoz. Ideális képek, videók, kreatívok és koncepciók bemutatására, koordinált beszélgetések kezdeményezésére. Ideális abban az esetben is, ha egy nemzetközi márka több különböző piac véleményét szeretné feltérképezni.

Ismerje meg az online fókuszcsoport előnyeit!

Online mélyinterjú

Megszűnnek a térbeli akadályok! Az online mélyinterjú során az online fókuszcsoporthoz hasonló platformon kérdezzük a válaszadót. Az interjúalany otthoni, kényelmes környezetben webkamerán keresztül vagy chates formában mondhatja el a véleményét a termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Tudjon meg többet az online mélyinterjúról!

Blog

Ha hosszabb, és részletesebb beszámolóra kíváncsi a termékéről vagy szolgáltatásáról, akkor válassza a blog kutatást! A blog kvalitatív elemzéséből olyan háttér információk nyerhetők, amelyek hozzájárulhatnak a termékfejlesztéshez. Tudja meg, terméke rendszeres használatáról milyen posztokat oszt meg a felhasználó!

Kíváncsi a blog kutatás legfontosabb jellemzőire?

Ismerje meg fogyasztóit térbeli akadályok nélkül!

Online kvantitatív kutatások

Lekérdezéseinket Magyarország legnagyobb piackutatási paneljén, a NetPanelen végezzük.

Hagyományos kvalitatív kutatások

A klasszikus fókuszcsoportok és mélyinterjúk mellett szemkamerás kutatásainkat ajánljuk!

Hibrid és offline adatfelvétel

Adatfelvételi partnereink széleskörű szolgáltatásainak köszönhetően nagymintás lekérdezésekre van lehetőség.

Segíthetek? Részletes információért forduljon hozzám!

ügyvezető igazgató

E-mail üzenet írása
“Közel 20 éve dolgozom a piackutatás területén, az ország első online kutatócégének vezetőjeként pedig 15 éve hiszek abban, hogy a modern technológiák bevezetésével, az innovatív megoldásokkal és professzionális kutató csapattal érhetjük el azt, hogy megbízható, problémaspecifikus adatokat szállíthassunk megbízóinknak. Tanácsadó cégként pedig fontosnak tartjuk, hogy ne csak számokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek, hanem javaslatokat, ötleteket is. Módszertani és innovatív megoldásokkal kapcsolatos kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!”
magyar-telekombkksanoma-mediabonbonettimindsharecofidisboiron
Share via
Copy link