×

Tanácsadás

Professzionális szakembereink a gyors és megbízható adatokat kutatási tanácsadással
és termék- és szolgáltatásfejlesztési javaslatokkal egészítik ki annak érdekében,
hogy megbízóink ne csak számokat, hanem megoldásokat kapjanak.

Piacfeltárás

Ismerje meg a fogyasztói igényeket! A termékek és szolgáltatások fejlesztéséhez elengedhetetlen megismerni a piaci igényeket, ezzel együtt felmérni a keresletet és a versenyképességet. Piacfeltáró szolgáltatásunk segít a portfólió bővítésében, az új termékek és szolgáltatások bevezetésében.

Termékmenedzsment

A termékek és szolgáltatások sikerességéhez fontos a fogyasztók véleményének megismerése, elégedettségük felmérése. Termékmenedzsment szolgáltatásunk segít a már meglévő termékek versenyképességének megtartásában, ezzel együtt a népszerűség növelésében.

Döntéstámogatás

Rengeteg összetevőn múlik, hogy a kínálat valóban találkozzon a kereslettel. A buktatók és tévedések elkerülésére kínálunk megoldást. Tanácsadóink segítenek a kommunikációs költségvetés, médiaterv és sales adatok, valamint a márkaismertség változásának komplex elemzésében.

Szolgáltatásfejlesztés

Sokszor egy-egy termék fejlesztése éppen ellenkező hatást vált ki az eredeti elképzeléshez képest. Ez akár a termék népszerűségének csökkenéséhez is vezethet. Az NRC szolgáltatása segít abban, hogy ügyfelei véleményét szem előtt tartva fejlessze az adott terméket vagy szolgáltatást.

Márkaegészség vizsgálat

A mai piaci versenyben elengedhetetlen a márkaépítés, illetve a márka stabilitásának növelése. A márkaegészség többféle dimenziójának feltárásával segítünk felmérni azt, hogy a fogyasztók miért választják, vagy nem választják az adott márkát a versenytársakkal szemben.

Értékesítéstámogatás

A termékek és szolgáltatások népszerűségéhez elengedhetetlen, hogy hatékony eszközökkel minél több fogyasztót érjünk el. Étékesítéstámogatás szolgáltatásunkkal megbízóink maximalizálni tudják a fogyasztók elérését, emellett hasznos tanácsokat kapnak az új célcsoportok felkutatásában.

Hirdetés optimalizálás

A legtöbb vállalat számára a promóciós költségek a legnagyobb kiadások közé tartoznak, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a hirdetés hatékonyságára. Szakértőink segítenek a célcsoport elérésében, és ezen keresztül a reklámköltség csökkentésében.

Versenykörnyezet elemzés

Egy új termék bevezetésekor elengedhetetlen felmérni azt, hogy milyen versenytársak vannak jelen a piacon. Tanácsadóink segítenek a versenykörnyezet feltérképezésében és versenytársak megismerésében.

Professzionális tanácsadó csapat!

Marketingkutatás

Ismerje meg részletesebben marketingkutatás
szolgáltatásainkat!

Szoftver

Tudjon meg többet az NRC kutatások modern
technológiai hátteréről!

Iparágak

Számos szektorban segítettük már megbízóink
munkáját, Ön melyekre kíváncsi?

ONLINE KUTATÁST, ÁRAJÁNLATOT SZERETNE? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK!


magyar-telekombkksanoma-mediabonbonettimindsharecofidisboiron
Share via
Copy link
Powered by Social Snap