×

Market research

Több mint piackutatás

Nem ma kezdtük. Az NRC 1999 óta elkötelezett az innovatív kutatási módszertanok és a kutatásra épülő döntéstámogató tanácsadás iránt. Partnereink nem puszta számokat és grafikonokat, hanem azonnal hasznosítható segítséget kapnak kutató, tanácsadó szakértőinktől.

Miért érdemes?

30+ fős csapatunk hazai és nemzetközi projektekben szerzett meghatározó iparági tapasztalattal minden helyzetre magabiztosan hozza a sikeres üzleti döntésekhez szükséges válaszokat.  Az adatvezérelt döntéshozatal révén a haszon, az eredményesség növelése reális cél.

Mikor érdemes?

Ha gyorsan vár választ egy egyszerű, termékét, szolgáltatását, kommunikációját, digitális platformját vagy egyéb területet érintő kérdésre. Ha teljes körű válaszokra van szüksége egy komplex probléma megoldásához (például ha termékfejlesztési irányait a valós vásárlói preferenciákra kívánja építeni).

Hogyan működik?

Integrált piackutatási szolgáltatásokat kínálunk. Nem pusztán számokat és grafikonokat adunk, hanem professzionális tanácsadóink révén konkrét javaslatokat, megoldásokat szállítunk. Átfogó piackutatás portfóliónkban az adatfelvételtől a teljes körű tanácsadásig a klasszikus és online kutatás teljes eszköztárát biztosítjuk. Egyedülálló kvantitatív és kvalitatív panellel rendelkezünk, folyamatosan keressük az innovatív utakat, saját, GDPR-konform szoftvereinkkel professzionális megoldásokat biztosítunk itthon és külföldön.

Kiknek ajánljuk?

green-tick2Akik megbízható, releváns és szakértők által validált információk alapján hozzák meg üzleti döntéseiket.

green-tick2Akik új piacokra akarnak betörni.

green-tick2Akik meglévő piacukat, lehetőségeiket akarják jobban megismerni.

 

Segíthetek? Részletes információért forduljon hozzám!

ügyvezető igazgató

E-mail üzenet írása
“Közel 20 éve dolgozom a piackutatás területén, az ország első online kutatócégének vezetőjeként pedig 15 éve hiszek abban, hogy a modern technológiák bevezetésével, az innovatív megoldásokkal és professzionális kutató csapattal érhetjük el azt, hogy megbízható, problémaspecifikus adatokat szállíthassunk megbízóinknak. Tanácsadó cégként pedig fontosnak tartjuk, hogy ne csak számokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek, hanem javaslatokat, ötleteket is. Üzletági megoldásainkkal kapcsolatos kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!”
magyar-telekombkksanoma-mediabonbonettimindsharecofidisboiron
Share via
Copy link
Powered by Social Snap