Analyse secondaire

Analyse secondaire

Az NRC másodelemzés szolgáltatását akkor érdemes igénybe venni, amikor a vállalatnak már rendelkezésére állnak adatok, de nincsenek megfelelő erőforrásai vagy szakértelme az adatok alapos elemzésére. A szolgáltatás különösen hasznos lehet akkor is, amikor a vállalat nem biztos abban, hogy milyen információkat rejtenek az adatai, és szükségük van egy külső, objektív szemléletre, hogy feltárja az adatokban rejlő értékes információkat.
Az NRC szakembereit akkor érdemes választani másodelemzésre, amikor a vállalat számára fontos a magas szintű szakértelmű elemzés, a gyors és hatékony munkavégzés és a megbízható, pontos eredmények elérése. Az NRC szakértői mind a kvalitatív, mind a kvantitatív adatok elemzésében nagy tapasztalattal rendelkeznek, és kiváló minőségű munkát végeznek.
  • Eredeti kutatási kérdések újragondolása: Az NRC másodelemzés szolgáltatása segíthet újragondolni az eredeti kutatási kérdéseket, és új megközelítéseket találni a válaszadásra.
  • Új kutatási kérdések felvetése: Az adatok újra-értelmezése segíthet az új kutatási kérdések felvetésében, amelyek a vállalat számára új lehetőségeket kínálhatnak.
  • Adatok közötti összefüggések feltárása: Az NRC másodelemzés szolgáltatása segíthet feltárni az adatok közötti korábban rejtett összefüggéseket.
  • Analyse de corrélation : Az adatok közötti kapcsolatok erősségének és irányának mérésére.
  • Regresziós analízis: Az egyik változó által a másikra gyakorolt hatás mérésére.
  • Krossztáblázat: Az adatok közötti kapcsolatok vizualizálására.
  • Chi-négyzet teszt: Kategóriás változók közötti kapcsolatok vizsgálatára.
  • ANOVA (Analysis of Variance): Több mint két csoport közötti átlagos különbségek vizsgálatára.
  • Adatbányászat: a nagy adathalmazokban rejlő mintázatok, összefüggések és trendek felfedezésére használjuk, hogy értékes információkat nyerjünk és támogassuk a vállalati döntéseket.
Egy nagy IT vállalat például az NRC másodelemzés szolgáltatásait vette igénybe a felhasználói adatok jobb megértése és kiaknázása érdekében. Az NRC segítségével sikerült olyan trendeket és mintázatokat feltárniuk, amelyekre korábban nem figyeltek, és amelyek befolyásolhatták a felhasználói viselkedést. Ez a másodelemzés lehetővé tette számukra, hogy jobban megértsék a felhasználói igényeket, és így jobban személyre szabott szolgáltatásokat nyújthassanak.
Az NRC másodelemzés szolgáltatása hasznos lehet a vállalatok számára, mert segít feltárni az adatokban rejlő rejtett információkat és trendeket. Ezzel a vállalatok képesek lehetnek javítani a döntéshozatalukat, optimalizálni a stratégiájukat és növelni a versenyelőnyüket. A másodelemzés segítségével a vállalatok kihasználhatják az már meglévő adatbázisokban rejlő értékes információkat, anélkül, hogy további forrásokat kellene az adatgyűjtésre fordítaniuk.

Demande de devis

Contactez-nous en toute confiance

Demande de devis

Derniers articles

fr_FRFR