Investigación de blogs en línea

Az online blogkutatást akkor érdemes alkalmazni, amikor a vállalatok kíváncsiak a fogyasztók mélyebb és részletes véleményére, érzéseire és tapasztalataira. Ez a módszer kiválóan alkalmas arra, hogy a vállalatok betekintést nyerjenek a fogyasztók hosszabb távú véleményalkotási és használati tapasztalataiba.
Az NRC online blogkutatását akkor érdemes választani, ha a vállalatok számára fontos a hosszabb távú felhasználói tapasztalatok megértése, például új termékek vagy szolgáltatások tesztelése során. Ez a módszer különösen értékes az olyan termékek esetében, melyek használati élménye idővel változhat.
  • Termékhasználati tapasztalatok: Megértheti, hogyan használják a fogyasztók a terméket hosszú távon, milyen problémákkal, előnyökkel találkoznak.
  • Felhasználói elégedettség: A vállalat képet kaphat arról, hogy a fogyasztók mennyire elégedettek a termékkel, szolgáltatással.
  • Termékfejlesztési javaslatok: A vállalat megismerheti, hogy a fogyasztók milyen továbbfejlesztéseket, változtatásokat szeretnének a termékben látni.
  • Naplózási feladatok: A résztvevők rendszeresen jegyzetelhetnek tapasztalataikról, észrevételeikről a termék használata során egy zárt online blogfelületen vagy a részükre kiküldött kérdőívben.
  • Preguntas abiertas: A résztvevők szabadon oszthatják meg tapasztalataikat, gondolataikat a termékről, szolgáltatásról.
  • Vlog és Fotók: saját magukkal interjúkat készíthetnek, fotózhat és ezeket feltölthetik a zárt blog rendszerükben.
Egy távközlési cég, amely új otthoni set-top boxot szeretne tesztelni, az NRC online blogkutatási módszerét alkalmazhatja. A cég kiválaszt néhány fogyasztót, akiknek otthonába eljuttatja a teszt eszközöket. A fogyasztók naplózhatják használati tapasztalataikat, visszajelzéseiket az eszközről egy online blogon, ami lehetővé teszi a cég számára, hogy valós időben nyomon kövesse és elemezze az adatokat.
Az NRC online blogkutatásának használata elősegíti a vállalatok számára a felhasználói tapasztalatok mélyebb és hosszú távú megértését. A vállalatok a termékeikkel, szolgáltatásaikkal kapcsolatos közvetlen visszajelzéseket kaphatnak, amelyek segíthetnek a termékfejlesztésben, a felhasználói elégedettség növelésében és az ügyfélkapcsolatok javításában.

Solicitud de presupuesto

Contacte con nosotros con confianza

Solicitud de presupuesto

Últimos artículos

Új kollégát keresünk: piackutatási projektkoordinátor, online kérdőívszerkesztő

Piackutató

Magyarország legnagyobb online piackutató cége, az NRC keresi piackutató, elemző kollégáját!  Munkakörhöz tartozó feladatok: Akkor jelentkezz, ha  És mit kínálunk cserébe?  Ha magadra ismertél az

Az e-kereskedelem trendjei - 2024

Az e-kereskedelem trendjei – 2024

Az NRC-nél évtizedes távlatban látjuk az e-kereskedelmi trendeket (is), hiszen a legnagyobb magyar online kutatócégként szakmai kötelességünk ezt a területet (is) mérni. Éveken keresztül néztük,

es_ESES