VERÄNDERN! Eine Diskussion über die Präsentationen des NRC Client Summit 2023

Ha valami, akkor a változás a mindennapjaink része lett, bár azt is mondhatnánk, hogy sosem volt ez másképp, de egy biztos: a változással foglalkoznunk kell. A Covid, a hiányjelenségek, az áremelkedés, a háború, az aszály, az energiaválság olyan változások, amelyek a kutatásainkban megkerülhetetlenül előjöttek. Rendezvényünk fő témája – nem meglepő módon – a változás, melyet sokféleképpen érzékelhetünk. Társadalmi, gazdasági és emberi vonatkozásaival napi szinten találkozunk akár a munkánk során, akár a magánéletünkben. 

Az NRC csapata meghívott ügyfeleinkkel együtt most néhány órát arra szán, hogy segítsük közös megértésünket a változásról. Arról a változásról, melyet elvileg „kézben tartunk” és folyamatosan mérünk. Arról a változásról, amelytől vagy félünk, vagy éppen megijedünk. Arról a változásról, amelyben a bizalom kulcsfontosságú mind az egyének, mind a cégek és termékeik között. A beszélgetéshez külsős szakértőt is hívtunk, aki kontextusba teszi a változást a magyarországi, európai és világviszonylatban. Pogátsa Zoltán közgazdász, szociológus, a nemzetközi politikai gazdaságtan szakértőjének előadásával indulunk, utána pedig négy előadást tartottunk.

Hallgasd meg:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Artikel zu ähnlichen Themen

Herunterladbare Infografiken

Stöbern Sie in den herunterladbaren Infografiken des NRC, nutzen Sie die Daten, die Sie finden, aber verweisen Sie bitte immer auf uns.
de_DEDE