Panelmenedzser

A freQuest kérdőívszerkesztő rendszer bérlésén túl lehetősége van a megbízónak a netpanel panelmenedzser szoftver bérlésére, amely segítségével könnyedén és egyszerűen tudja válaszadói közösségét menedzselni, a célcsoportnak megfelelő mintát kiválasztani, jutalmazni a válaszadókat, a meghívókat kiküldeni és igény esetén saját applikációt adnia a panel tagjainak. A frequest kérdőívszerkesztő, az online panelmenedzser és az app egy rendszerben alkalmazva rengeteg lehetőséget nyújt arra aktívan tartsa válaszadóit.

Amennyiben a freQuest kérdőívszerkesztő rendszer bérlő vagy, úgy egyértelmű, hogy a netpanel panelmenedzser rendszer a legjobb választás az online kutatásban részt vevő tagok menedzselésére, legyen az egy ügyféllista, vagy egy válaszadói közösség.

A freQuest kérdőívszerkesztő rendszer integráltan működik együtt a netpanel panelmenedzser rendszerrel és így a kutatók egyszerűen és könnyen tudják biztosítani, hogy a kutatásaik reprezentatívak legyenek a kívánt célcsoportra.

A válaszadói élmény kulcsfontosságú a minőségi adatfelvétele esetén, ezért is van lehetőség arra, hogy a kutatásokhoz egyedi meghívókat készítsenek a felhasználók, pontokkal jutalmazzák a válaszadókat, nyereményjáték sorsolásokat folytathassanak, a válaszadói közösség honlapján minden válaszadónak egyedi belépő felülete legyen és akár még applikáción keresztül is elérhessék válaszadóikat. A rendszer fókuszában a válaszadói aktivitás növelés és a gyorsabb adatfelvételek biztosítása áll.

A rendszer lelke a felhasználók és a válaszadók, ezért az elmúlt években arra törekedtünk a fejlesztéseink során, hogy a felhasználói élmény és a válaszadói élmény is egyre jobb legyen. A rendszer legfontosabb megoldásai a következők:
 • Ajánlatkérés menedzsment
 • kutatásmenedzsment
 • regisztrációs folyamat
 • komplex szűrési feltételek
 • meghívó szerkesztés és sablonok
 • email küldés
 • regisztráltak menedzselése
 • nyereményjátékok, sorsolások
 • utalványok és ezek beváltása
 • válaszadói honlap és egyedi user oldal
 • applikáció (egyedi megrendelésre)
 • CSR
 • tartalomszerkesztő
 • Power BI dashboard (egyedi megrendelésre) stb…

Panel applikáció: Az alapszolgáltatás mellett a felhasználók külön díjért saját panel applikációt is bérelhetnek, amely segítségével nemcsak emailen, de push üzenetek és appon belüli üzenetek segítségével is meghívhatják paneltagjaikat.

Napi villámkérdés: A nehezebb célcsoportok elérését segíti a villámkérdés megoldás, amely segítésével pár nap alatt egy-egy kérdésre választ adnak a paneltagok, így segítve a célzást az alacsony penetrációjú célcsoportoknál.

Ügyfélszolgálat: A paneltagok ügyfélszolgálati feladatait szolgáltatásként is bérbe vehetik a freQuest és a panelmenedzsert bérlő ügyfelek, így az ajándékok, sorsolások, pontok beváltását egy külön cég menedzseli és a kutatóknak csak a kutatásokra kell koncentrálnia.

Igen, az Instant Market Research (az IMR) rendszere a kvalitatív kutatásokhoz nyújt teljeskörű platformot és igény esetén szervezői szolgáltatást (Qualipool)

A netpanel panelmenedzsment rendszer a frequest szolgáltatással együtt az egyik legjobb online adatfelvételt támogató rendszer a piacon, amely segítségéve nemcsak. költséget csökkent a vállalat, de a gyors adatfelvételi szolgáltatásokhoz is kiváló keretet biztosít ez a rendszer.

Fordern Sie ein Angebot an oder laden Sie es als Demo herunter und Erfahren Sie mehr über den Dienst und Preise.

Unsere Lösungen

Kutatásmenedzsment

A válaszadók minden egyes kérdőívkitöltéssel pontokat gyűjthetnek

Mintavétel

Egyszerűen és könnyen lehet beállítani mintákat és kvótafigyelés

Pontgyűjtés

Automatizált sorsolások és pontbeváltási modul segíti a munkát

Meghívók

Email sablonok és rendszerből történő meghívás email és push üzeneten keresztül

Sicherheit der Daten

IT-Sicherheit für den Bedarf von Großunternehmen

Applikáció

Egyedi, cégreszabott appbérlési lehetőség a panelmenedzsment rendszer ügyfeleinek

Lassen Sie uns reden!

Schreiben oder rufen Sie mich an und ich werde Ihre Fragen beantworten

Wir können Ihnen helfen, dass sich Ihre Investition in die Marktforschung schnell auszahlt!

Letzte Artikel

Herunterladen von

Laden Sie eine Demonstration des Dienstes herunter

de_DEDE