Panelmenedzser

A freQuest kérdőívszerkesztő rendszer bérlésén túl lehetősége van a megbízónak a netpanel panelmenedzser szoftver bérlésére, amely segítségével könnyedén és egyszerűen tudja válaszadói közösségét menedzselni, a célcsoportnak megfelelő mintát kiválasztani, jutalmazni a válaszadókat, a meghívókat kiküldeni és igény esetén saját applikációt adnia a panel tagjainak. A frequest kérdőívszerkesztő, az online panelmenedzser és az app egy rendszerben alkalmazva rengeteg lehetőséget nyújt arra aktívan tartsa válaszadóit.

Amennyiben a freQuest kérdőívszerkesztő rendszer bérlő vagy, úgy egyértelmű, hogy a netpanel panelmenedzser rendszer a legjobb választás az online kutatásban részt vevő tagok menedzselésére, legyen az egy ügyféllista, vagy egy válaszadói közösség.

A freQuest kérdőívszerkesztő rendszer integráltan működik együtt a netpanel panelmenedzser rendszerrel és így a kutatók egyszerűen és könnyen tudják biztosítani, hogy a kutatásaik reprezentatívak legyenek a kívánt célcsoportra.

A válaszadói élmény kulcsfontosságú a minőségi adatfelvétele esetén, ezért is van lehetőség arra, hogy a kutatásokhoz egyedi meghívókat készítsenek a felhasználók, pontokkal jutalmazzák a válaszadókat, nyereményjáték sorsolásokat folytathassanak, a válaszadói közösség honlapján minden válaszadónak egyedi belépő felülete legyen és akár még applikáción keresztül is elérhessék válaszadóikat. A rendszer fókuszában a válaszadói aktivitás növelés és a gyorsabb adatfelvételek biztosítása áll.

A rendszer lelke a felhasználók és a válaszadók, ezért az elmúlt években arra törekedtünk a fejlesztéseink során, hogy a felhasználói élmény és a válaszadói élmény is egyre jobb legyen. A rendszer legfontosabb megoldásai a következők:
 • Ajánlatkérés menedzsment
 • kutatásmenedzsment
 • regisztrációs folyamat
 • komplex szűrési feltételek
 • meghívó szerkesztés és sablonok
 • email küldés
 • regisztráltak menedzselése
 • nyereményjátékok, sorsolások
 • utalványok és ezek beváltása
 • válaszadói honlap és egyedi user oldal
 • applikáció (egyedi megrendelésre)
 • CSR
 • tartalomszerkesztő
 • Power BI dashboard (egyedi megrendelésre) stb…

Panel applikáció: Az alapszolgáltatás mellett a felhasználók külön díjért saját panel applikációt is bérelhetnek, amely segítségével nemcsak emailen, de push üzenetek és appon belüli üzenetek segítségével is meghívhatják paneltagjaikat.

Napi villámkérdés: A nehezebb célcsoportok elérését segíti a villámkérdés megoldás, amely segítésével pár nap alatt egy-egy kérdésre választ adnak a paneltagok, így segítve a célzást az alacsony penetrációjú célcsoportoknál.

Ügyfélszolgálat: A paneltagok ügyfélszolgálati feladatait szolgáltatásként is bérbe vehetik a freQuest és a panelmenedzsert bérlő ügyfelek, így az ajándékok, sorsolások, pontok beváltását egy külön cég menedzseli és a kutatóknak csak a kutatásokra kell koncentrálnia.

Igen, az Instant Market Research (az IMR) rendszere a kvalitatív kutatásokhoz nyújt teljeskörű platformot és igény esetén szervezői szolgáltatást (Qualipool)

A netpanel panelmenedzsment rendszer a frequest szolgáltatással együtt az egyik legjobb online adatfelvételt támogató rendszer a piacon, amely segítségéve nemcsak. költséget csökkent a vállalat, de a gyors adatfelvételi szolgáltatásokhoz is kiváló keretet biztosít ez a rendszer.

Request a quote or download as a demonstration and learn more about the service and prices.

Our solutions

Kutatásmenedzsment

A válaszadók minden egyes kérdőívkitöltéssel pontokat gyűjthetnek

Mintavétel

Egyszerűen és könnyen lehet beállítani mintákat és kvótafigyelés

Pontgyűjtés

Automatizált sorsolások és pontbeváltási modul segíti a munkát

Meghívók

Email sablonok és rendszerből történő meghívás email és push üzeneten keresztül

Data security

IT security to meet the needs of large enterprises

Applikáció

Egyedi, cégreszabott appbérlési lehetőség a panelmenedzsment rendszer ügyfeleinek

Let's talk!

Write or call me and I will answer your questions

We can help you make market research a quick return on your investment!

Latest articles

Új kollégát keresünk: piackutatási projektkoordinátor, online kérdőívszerkesztő

Piackutató

Magyarország legnagyobb online piackutató cége, az NRC keresi piackutató, elemző kollégáját!  Munkakörhöz tartozó feladatok: Akkor jelentkezz, ha  És mit kínálunk cserébe?  Ha magadra ismertél az

Az e-kereskedelem trendjei - 2024

Az e-kereskedelem trendjei – 2024

Az NRC-nél évtizedes távlatban látjuk az e-kereskedelmi trendeket (is), hiszen a legnagyobb magyar online kutatócégként szakmai kötelességünk ezt a területet (is) mérni. Éveken keresztül néztük,

Download from

Download a demonstration of the service

en_USEN