×
25
ápr

Lakásterveink lázában élünk

Lakáshitel? Van rá igény. A banki ügyfelek harmada éppen aktuális lakástervén pörög, a másik harmada pedig öt éven belül tervez itt tartani. A legtöbben természetesen felújítást terveznek, de ne gondoljuk, hogy egy kis festéssel vagy burkolással beérnék: a többség valami komolyabbat tervez, amelyhez jól jöhet a személyi kölcsön vagy a lakáshitel. Nagyobbrészt olyat (is), ami segít majd spórolni a rezsin: nyílászáró cserét, hőszigetelést, fűtéskorszerűsítést vagy akár napelemes rendszer telepítését.

NRC infografika Lakáshitel
Lakáshitel

Persze sokan vennének és építenének is, terveik szerint hasonló arányban. Ami viszont nagyon nem kiegyenlített, az a vásárlók és az eladók aránya. Az öt éven belül vásárolni tervezők kétszer annyian vannak, mint az eladni tervezők, így az új lakások iránti keresleti nyomás – ha nem változik semmi – még kitarthat egy darabig.

Arról, hogy ezen lakástervek mögött milyen tervezett finanszírozás van, a Digi@Bank Bulleting ez évi első anyagából lehet részletesebben tájékozódni.

A Digi@Bank Bulletin negyedévente jár körül pénzügyi területen aktuális kérdéseket. A Digi@Bank Monitor előfizetők számára ingyenesen elérhető eredményeket a nem előfizetők külön is megvásárolhatják.

Segíthetek? Részletes információért forduljon hozzám!

ügyvezető igazgató

E-mail üzenet írása
“Közel 20 éve dolgozom a piackutatás területén, az ország első online kutatócégének vezetőjeként pedig 15 éve hiszek abban, hogy a modern technológiák bevezetésével, az innovatív megoldásokkal és professzionális kutató csapattal érhetjük el azt, hogy megbízható, problémaspecifikus adatokat szállíthassunk megbízóinknak. Tanácsadó cégként pedig fontosnak tartjuk, hogy ne csak számokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek, hanem javaslatokat, ötleteket is. Innovatív megoldásokkal és pénzügyi kutatásokkal kapcsolatos kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!”
Share via
Copy link
Powered by Social Snap