×

Market research: Több mint piackutatás

Nem ma kezdtük. 30+ fős csapatunk hazai és nemzetközi projektekben szerzett meghatározó iparági tapasztalattal minden helyzetre magabiztosan hozza a sikeres üzleti döntésekhez szükséges válaszokat – már 1999 óta. Átfogó piackutatás portfóliónkban az adatfelvételtől a teljes körű tanácsadásig a klasszikus és online kutatás teljes eszköztárát biztosítjuk. Egyedülálló kvantitatív és kvalitatív panellel rendelkezünk, folyamatosan keressük az innovatív utakat, saját, GDPR-konform szoftvereinkkel professzionális megoldásokat biztosítunk itthon és külföldön.

Tovább Piackutatás megoldásainkhoz

Service design: Szolgáltatásfejlesztéssel az életrevaló és szerethető szolgáltatásokért

Szerethető és sikeres? Miért is ne! Service Design módszertanunk segítségével akár a teljes ügyfél-kiszolgálási folyamatot optimalizáljuk. Az üzleti céloknak és a fogyasztói elvárásoknak egyaránt megfelelő, szerethető termékeket, szolgáltatásokat hozunk létre.

Tovább a Service Design megoldásainkhoz

Digital xperience: A digitális platformok tesztelése a még jobb üzleti eredményekért

Legyen szó bármilyen digitális platformon megjelenő üzleti szolgáltatásról, Digital Xperience üzletágunk segítségével azt az ügyfél valós igényeihez és elvárásaihoz igazítjuk. Adatokkal segítjük a döntéshozatalt, legfőbb értéknek pedig a konverzió növelését tartjuk, ezért alkalmazunk szemkamerát már 2009 óta.

További részletek Digitális platformok tesztelése megoldásainkról

Big data: Adatvezérelt döntésekkel a növekvő profitért és a csökkenő költségekért

Látjuk a nagy képet! Egy vállalatnál elképesztő mennyiségű információ keletkezik nap mint nap, de sokszor éppen a lényeg veszik el. Big Data üzletágunk pontosan azt mutatja meg, ami a vállalati döntéshozókat leginkább foglalkoztatja.

További részletek Big Data megoldásainkról

Automated research: Ügyfél-elégedettségi + ügyfélélmény információk automatikusan, valós időben

Az Automated Research révén mérhetővé és elérhetővé tesszük az ügyfélélmény kritikus paramétereit a nap 24 órájában. Így az ügyfélkapcsolati, értékesítési problémákról a tendencia jelentkezésének pillanatában azonnal tudomás szerezhet.

Tovább az Automatizált ügyfélkutatási megoldásainkhoz

Innovatív megoldások!

magyar-telekombkksanoma-mediabonbonettimindsharecofidisboiron
Share via
Copy link
Powered by Social Snap