NRC Innovációkutatás 2017. | Kérdőív piackutatóknak és megrendelőiknek

 

Elindult Innovációkutatás 2017. nevű GRIT kutatásunk. Az előző évekhez hasonlóan idén újra elkészítjük a piackutatási szakma egyetlen olyan kutatását, amely rólunk szól. Célunk továbbra is az, hogy megismerjük a kutatók és megrendelők szakmáról való gondolkodását, felhívjuk a figyelmet a kutatási innovációk fontosságára, és segítsük minden hazai kutató munkáját.

Azon felül, hogy megoszthatod gondolataid a piackutatási szakmáról, megismerheted a többiek véleményét is, hiszen a kérdőív utolsó oldalán letölthetővé tettük a tavalyi kutatás összefoglalóját, és az idei eredményeket is el fogjuk hozzátok juttatni. Emellett ajándéksorsolással is szeretnénk meghálálni a részvételeteket.

NRC_innovaciokutatas_kep2
A kérdőív reszponzív, tehát tableten és telefonon is könnyedén kitölthető.

 

Kérjük, szánj a kérdőívre 15 percet, és mi nemcsak megosztjuk veletek a kutatási eredményeket, de ajándékokat is sorsolunk!

Arra kérünk, hogy vegyél részt Te is kutatásunkban, ha kutató, marketinges, avagy kutatások megrendelője vagy. Szeretnénk a Te véleményed is figyelembe venni! Az alábbi képre kattintva meg is nyithatod a kérdőívet. (ha nincs időd végig kitölteni, később visszatérhetsz oda, ahol abbahagytad)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hasonló témájú cikkeink

Válogass az NRC letölthető infkgrafiká között, használd fel az adatokat, amelyeket találsz, de kérlek mindig hivatkozz ránk.
Takács Gergely további cikkei

Szívesen szállnánk meg okoshotelben?

  Okoseszközökkel a zsebünkben kilépünk okosotthonunk ajtaján, és elhagyja okosvárosunkat, hogy néhány napot valahol máshol töltsünk el. Hol szállunk meg? Hát persze, hogy egy

hu_HUHU