NRC koronavírus elemzések háromhetente

Érdemes feliratkozni az ingyenes alapelemzésre!

Az NRC Pandemia Hangulat Index tracking kutatása április közepe óta háromhetente méri a 18-65 éves magyar lakosság koronavírus járvánnyal kapcsolatos érintettségét és várakozásait.

Szeptembertől bővített kérdőívvel gyűjtünk információkat a lakosság hangulatáról, várakozásairól, félelmeiről és az ezek kapcsán változó attitűdökről (fogyasztás, foglalakoztatottság-munka, megtakarítások, ügyintézési szokások, intézkedések-szigorítások megítélése, vakcina várakozások stb.).

Jelenleg növekvő félelmekről, erősödő pesszimizmusról és egyre nagyobb egyéni járvány-érintettségről beszélhetünk. A szigorításpártiak aránya jelentősebben növekedett a lakosság körében.

Most, hogy legutóbbi felmérésünk tanúsága szerint a romló járványhelyzet erősebb reakciókat eredményezett lakossági oldalról is, még inkább van jelentősége annak, hogy az üzleti döntéseket naprakész adatokra, információkra alapozva hozzák meg a piaci szereplők.

Következő mérésünk: november végén – ne maradjon le róla!

Ingyenesen elérhető alapelemzésünk értékes fogyasztói insightokat tartalmaz, emellett pedig lehetőség van saját, exkluzív kérdéseket is feltenni a vizsgálatban.

Feliratkozás az NRC exkluzív hírlevelére:

hogy az ingyenes NRC Pandémia elemzéseket a jövőben rendszeresen meg tudjuk küldeni Önnek.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hasonló témájú cikkeink

Válogass az NRC letölthető infkgrafiká között, használd fel az adatokat, amelyeket találsz, de kérlek mindig hivatkozz ránk.
Gyenes Edina további cikkei

Fókuszban a freelancerek!

Mi motivál valakit arra, hogy szabadúszóként dolgozzon? Mi lehet vonzó ebben, és milyen nehézségekkel kell szembenézni? Érdekes beszélgetés az NRC legújabb, nyolcadik podcastjében.

2021-ben is folytatódik az NRC koronavírus kutatássorozata

2021-ben is folytatódik az NRC kutatássorozata, a Pandémia Index Tracking. Még mindig érdemes feliratkozni az ingyenesen letölthető alapelemzésekre, amelyek segítenek a fogyasztói attiztűdök nyomon követésében. Következő elemzésünk megjelenése: február. 6.

Trendek és kihívások a piackutatásban – NRC podcast

Az NRC Research and more 7. podcast-jében Kurucz Imre Klenovszki Jánossal beszélget arról, hogy milyen kihívásokal küzd a piackutatási szakma, és mi az, amit más területektől tanulhatunk a jelenlegi körülményekhez való alkalmazkodás közben.

hu_HUHU