×
13
nov

NRC koronavírus elemzések háromhetente

Érdemes feliratkozni az ingyenes alapelemzésre!

Az NRC Pandemia Hangulat Index tracking kutatása április közepe óta háromhetente méri a 18-65 éves magyar lakosság koronavírus járvánnyal kapcsolatos érintettségét és várakozásait.

Szeptembertől bővített kérdőívvel gyűjtünk információkat a lakosság hangulatáról, várakozásairól, félelmeiről és az ezek kapcsán változó attitűdökről (fogyasztás, foglalakoztatottság-munka, megtakarítások, ügyintézési szokások, intézkedések-szigorítások megítélése, vakcina várakozások stb.).

Jelenleg növekvő félelmekről, erősödő pesszimizmusról és egyre nagyobb egyéni járvány-érintettségről beszélhetünk. A szigorításpártiak aránya jelentősebben növekedett a lakosság körében.

Most, hogy legutóbbi felmérésünk tanúsága szerint a romló járványhelyzet erősebb reakciókat eredményezett lakossági oldalról is, még inkább van jelentősége annak, hogy az üzleti döntéseket naprakész adatokra, információkra alapozva hozzák meg a piaci szereplők.

Következő mérésünk: november végén – ne maradjon le róla!

Ingyenesen elérhető alapelemzésünk értékes fogyasztói insightokat tartalmaz, emellett pedig lehetőség van saját, exkluzív kérdéseket is feltenni a vizsgálatban.

Feliratkozás az NRC exkluzív hírlevelére:

hogy az ingyenes NRC Pandémia elemzéseket a jövőben rendszeresen meg tudjuk küldeni Önnek.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap